Бизнис
2. April 2018 - 8:47

Програмата за рурален развој пред градоначалниците

Пред македонските градоначалници денеска во Скопје ќе биде презентирана Програмата за рурален развој 2018.

На средбата официјални обраќања ќе имаат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, градоначалникот Петре Шилегов и директорот на Платежната агенција Николче Бабовски.