Балкан
20. October 2017 - 11:21

Прогноза за оваа зима: Вакво предвидување се уште не сме виделе

Додека во северна Европа имаат влажна зима, Балканот ќе дочека сосема нешто поинаку. 
Сите сакаат да знаат какво време не очекува оваа зима, а квалитетните прогнози уште од вчера осамнаа на сајтот на AccuWeather. 
 
Ако е точно тоа што го пишуваат, а се познати како релевантен извор, Балканот го очекуваат неколку месеци буквално време какво што не сме имале досега...