Македонија
12. December 2017 - 16:12

Професорката од Скопје која беше пронајдена мртва утре ќе биде погребана во Загреб

Професорката Сњежана Тројачанец, која на 6-ти декември беше пронајдена почината, по дводневна потрага по неа, ќе биде испратена утре во вечниот дом.

Таа ќе биде погребана на гробиштата во Мирогој во Загреб.

Таа беше пронајдена во водите на Вардар.