Џет-Сет
3. December 2016 - 18:52

Проблеми во рајот: По нервниот слом раперот одлучи одредено време да живее сам

Ријалити ѕвездата Ким Кардашијан и Кание Вест мометално живеат одвоено. Раперот се наоѓа во изнајмена куќа, далеку од жената и децата. 

Изминатите месеци познатиот пар мина низ многу тешки моменти, особено по ограбувањето на Ким во Париз и нервниот слом на раперот, кој пред неколку дена излезе од болница. 

Кание Вест не живее со семејството Кардашијан. Тој е пуштен од болница во средата, каде мина околу десетина дена по претрпениот нервен слом, но наместо да се врати дома кај своето семејство, тој се наоѓа во изнајмена куќа, каде и натаму е на домашно лекување.