Живот
31. August 2015 - 13:26

Проба да ја киднапира - Погледнете што се случи во продолжение!

Ова видео го снимила безбедносната камера во гаражата на една зграда. Имено, во видеото можете да видите двајца мажи како се обидуваат да совладаат девојка и да ја стават во багажникот на автомобилот.

Додека еден човек ја држеше, другиот пристигна со автомобилот и тргна да го отвори багажникот, но тогаш се случи нешто сосема неочекувано...