Балкан
26. April 2017 - 20:27

Призна пред судот – Зоран договарал секс само 34 дена после смртта на Јелена!

Зоран Марјановиќ, маж на свирепо убиената пејачка Јелена Марјановиќ, признал во Вишиот суд во Белград дека договарал секс нешто повеќе од месец дена по брутално убиство на сопругата.

Имено тој на судот му признал дека на медицинската сестра од Виена Рада Матиќ (35) и праќал перверзни пораки во кои ја повикувал на секс и дека тоа го правел само 34 дена после смртта на сопругата.

Зоран објаснил дека со Рада се допишувал и отворено флертувал, како би ја ублажил болката поради смртта на Јелена.

- Признавам дека се допишував со таа жена, но не верувам дека би дошло до секс, бидејќи за мене тоа беше само убивање на време во таа беззилезна ситуација и начин да ја ублажам болката после убиството на Јелена – рекол Зоран Марјановиќ и ја потврдил автентичноста на сите пораки во неговата преписка со Рада Матиќ.

zoran2

Коментирајќи ги тврдењата на Зоран, Рада Матиќ од Виена, рекла дека е шокирана што некој после смртта на сопругата утеха барал во неа, наместо во својата ќерка која останала без мајка.

-Тврдам дека тој никогаш не ја сакал Јелена, бидејќи луѓето како него се сакаат само себеси. Впрочем таа куќа е полна со чудни луѓе, а покојната Јелена ја сакала само нејзината ќерка Јана – додала Рада.