Македонија
30. October 2020 - 9:47

Приведен скопјанец баран со потерница

На 29.10.2020 во 18:20 часот, полициски службеници од Секторот за меѓународна соработка -Отсек за потрага во населба Триангла го врска со чл.236 ст.1 од КЗ на РСМ, за издржување на казна затвор од две години. Лицето ќе биде спроведено во каанено поправна установа.