Македонија
25. January 2020 - 19:42

Прилепчанка пријавила во полиција дека нејзината ќерка била допирана по телото од малолетник

Вчера во 12,00 часот во Полициската станица Прилеп 43-годишна жена од Прилеп пријавила дека на 22.01.2020 нејзината малолетна ќерка била допирана по телото од 15 годишен малолетник во неговиот дом во Прилеп. Се работи на расчистување на случајот.