Бизнис
20. February 2018 - 8:54

Презентација на проектот „Мали нискотрошковни, еколошки прифатливи системи за наводнување“

Промотивен настан за проектот „Мали нискотрошковни, еколошки прифатливи системи за наводнување“, ќе се одржи денеска во Министерството за земјоделство, водостопанство и шумарство.

Проектот е финансиран од Европската унија. На настанот ќе се обратат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски и претставникот на делегацијата на ЕУ, Вирве Вимпари.