Македонија
14. October 2021 - 16:32

Превртено возило во сообраќајна незгода на обиколницата кај Смиљковци

Сообраќајка незгоа се случи на обиколницата кај Смиљковци. Возило е превретно на просторот помеѓу двата патни правци.

Засега нема информации за жртви или повредени лица.

Повеќе детали се очекуваат во текот на денот.