Македонија
27. October 2021 - 8:59

Пренасочување на сообраќајот на автопатот Е-75 кај клучката Градско

Поради изведување на работи на експресниот пат од Градско до Дреново кај клучката Градско сообраќајот на автопатот Е-75 во правец на Граничниот премин Богородица ќе биде пренасочен на другата сообраќајна лента. Пренасочувањето на сообраќајот ке трае во следните 3(три) дена.