Македонија
24. May 2018 - 22:19

Премиерите Заев и Борисов со активности и за заедничко чествување на делото на Свети Кирил во Рим

Го потврдуваме нашето искрено пријателство и испраќаме порака дека мисијата на Свети Кирил и Методиј е порака за дијалог и меѓусебно разбирање, истакнаа двајцата премиери, Заев и Борисов на заедничкото чествување на делото на Свети Климент во Рим.