Македонија
9. October 2019 - 18:13

Прекинат сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште

Магистралниот пат Штип-Кочани, пред с.Крупиште, Оптшина Карбинци,  од 15:25 часот е во прекин во двата правци.

Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради случена сообраќајна незгода