Македонија
7. November 2019 - 19:44

Прегазен пешак во Ново Лисиче

Пред малку е прегазен пешак во скопската населба Ново Лисиче. 
 
Според очевидците на Сител, пешакот е тешко повреден, на местото на несреќата веднаш пристигнала Брзата помош. 
 
Наскро повеќе детали...