Македонија
4. August 2015 - 14:11

Прегазен маж на Партизанска кај млечниот ресторан „Силбо“

Повозрасен маж е прегазен на булеварот „Партизански одреди“. Според очевидци во мажот кој бил на велосипед удрил автомобил. Несреќата се случила околу 14 часот кај млечниот ресторан „Силбо“. Се очекува да пристигне екипата на Брза Помош, како и полицијата.