Живот
9. December 2015 - 15:52

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ОД НАСА: Човештвото ќе биде уништено за Божиќ!

Астероидот „SD220 2003“ претставува потенцијална опасност за нашата планета, јавува НАСА. имено, како што тврдат експертите, удар на овој огромен астероид може да уништи цел континент, а неговите последици на Земјата би биле голем број на земјотреси и активирање на вулканите, јавува британскиот Експрес.
 
Постои дури и можност астрономите прерачунале, и да е астероидот поголем од тоа што тие пресметале.
 
Ударот на астероидот во Земјата се очекува на Kатоличкиот Божиќ - 25 декември.