Џет-Сет
11. January 2018 - 23:50

Пред силиконите и русата коса: Дара Бубамара пред 29 години - сосема поинаква

Пејачката Дара Бубамара, денес важи за една од најпопуларните пејачки на српската естрада а нејзиниот прв настап бил кога имала само 13 години.

Со руса коса и силикони, Дара денес изгледа потполно поинаку од симпатичното девојче кое беше на 13 години.

Еве како изгледала: