Џет-Сет
3. May 2017 - 14:57

Пред 18 години беше сиромашна прoдавачка на цвеќиња, стана милионерка, заврши во болница а еве како денес изгледа Росалинда

Се сеќавате ли на серијата "Росалинда"? Сигурни сме дека сите оние кои 1999 ги следеа мексиканските теленовели знаат за што се работи, и секако веруваме дека се сеќаваат на актерката која ја играше Росалинда.

Росалинда односно Талија како што е нејзиното име ги фасцинираше сите во овој регион, со исклучителен шарм, природен изглед и убавина. Од другата страна, приказната која ја носеше серијата ги залепи љубителите на теленовелите за малите екрани.

Приказната започнува со сцена во која една жена се пораѓа во затвор и ја раѓа Росалинда која подоцна станува продавачка на цвеќиња. Се мажи за милионер, завршува во ментална болница, а по пожарот го губи сеќавањето. Сосема случајно, ја пронаоѓа човек кој од нејзе прави пејачка која живее во луксуз.

Талија денес има 45 години и понатаму е полна со обврски, а нејзиното последни појавување во јавноста го имаше пред два дена на познатиот настан Мет Гала во Њујорк.