ПРАКТИЧНА ЖЕНА

Loading Video...

Сител телевизија премиерно ни ја носи најновата петта сезона од познатата српска емисија на малите екрани. Секој работен ден во 12.10 часот, веднаш по пладневните вести се емитува “Практична жена”, емисија која ги советува домаќинките како да си го поедностават животот, а ќе нуди и брзи решенија за многу проблеми во кујната, тоалетот, совети за фамилијата, домот, телото, убавината. Оригиналните совети се од големо значење не само за припадничките на понежниот пол, туку и за мажите. Многу познати личности од балканскиот шоу биз ќе споделат искуства од нивните домаќинства и животи, како и мали тајни кои никој не ги слушнал.

Наташа Павловиќ, водителката на шоуто, ги повикува жените да ги гледаат нејзините изданија и да дознаат како на креативен начин може да готват ручек, но истовремено да си играат и со дечињата. Или па како да успеат со минимум време и трошок да вежбаат, а да изгледаат витално и убаво.

Домаќинки, подгответе се! Вашето попладнете започнете го со “Практична жена”.