Џет-Сет
22. September 2016 - 17:40

Познатиот српски пејач откри дека живее како социјален случај

Учесникот на првата сезона на "Ѕвездите на Гранд", Дарко Филиповиќ, дотурка далеку и имаше многу хитови. Сепак, денес тој пред камерите изјавува дека живее како социјален случај.
 
Пејачот учествува во шоуто Малдиви, а таму изјави на една од натпреварувачките дека живее како социјален случај и нема услови за живот, како идека утре нема да зема пензија.
 
- Ако те нема, луѓето брзо те забораваат, рече тој.