Џет-Сет
4. November 2015 - 22:08

Познатиот српски пејач е сериозно болен, најмногу е загрижен...

Џеј Рамадановски е свесен дека е во се полоша здравствена состојба и претпоставував дека уште многу нема да може да пее.
 
Најмногу е загрижен  дека нема да може да и се најде на помош на неговата ќерка Ана и синот кој го има со пејачот Адил Маскутовиќ.
 
-За да  не размислува што  ќе биде и дали мора да зависи од Адил и дали тој ќе и дава пари, Џеј реши да го продаде својот стан  во белградската елитна населба Дорќол. Веќе им кажа на агентите за недвижности да почнат со продажбата  и дека сите пари, а тоа треба да бидат околу 200 000 евра, бидејќи е стан кој има 150 квадрати, да ги префрли на Ана- кажал близок пријател на Џеј.
 
Џеј има уште еден помал стан во истата елитна населба и има намера во иднина таму да живее бидејќи нема потреба да живее како ѕвезда како сега и има поважни работи за кои треба да размислува.
 
Неговата болка е што неговата ќерка живее без сопруг и што нејзиното дете расте без двајцата родители. Затоа сака да и го олесни животот со  парите и да не се грижи доколку Адил утре  повторно се ожени и се посвети на новото семејство и го заборави синот кој го има со ќерката на Џеј.