Џет-Сет
1. July 2018 - 21:38

Познатиот рапер призна дека има син

Изненадувачки, Дрејк откри дека има дете кое вешто го криел од јавноста. Познатиот рапер направи неочекувано признание во стиховите на една од неговите песни на неговиот нов албум „Скорпион“.

31-годишниот Канаѓанец потврди дека станал татко пред една година, како мајка на неговиот син е поранешната порно ѕвезда Софи Брусау.

Гласините дека предметната Французинка Софи е бремена од поп ѕвездата се појавија уште во почетокот на минатата година.
Според пишувањата во жолтиот печат, Дрејк побарал од Брусау да направи абортус нудејќи и пари, но таа го одбила.

Во песната „Без емоции“, Дрејк вели „не го криев моето дете од светот, но го скрив светот од моето дете“.