Живот
31. October 2016 - 23:26

Познатиот пејач откри детали од својот бурен живот: Толку се дрогирав што...

Пејачот никогаш не криел дека имал бурно минато со дрога и алкохол. Неколку пати раскажувал за тоа, а сега што му се случило една во куќата на Боно Вокс.

-Дојдов кај Боно дома и мислев дека сум сосем нормален. Земав печурки и како да заборавив дека сум ги изел. Затоа што, штом влегов кај него, више немам чувство дека сум таму. не знам ни сам колку време поминало, па сам сфатив дека седам и дека во најубата слика на светот. Во тој момент го погледнав Боно и му реков, „па човеку ти ја имаш најубавата слика на светот“, а тој ми одоговори: „Човеку ти цело време гледаш во прозор.“, изјави Роби.

Тој откри дека тој период во неговиот живот го оставил малку збунет.

„Долго се борев против сите пороци. Прв пат кокаин земав на 19 години. Тогаш тргна се. Најважно дека сега тоа е позади мене. Имам две деца со Ајда и живеам сосем нормален живот“, вели пејачот.