Македонија
1. July 2022 - 14:48

Пожар во Мичурин | ВИДЕО

Гори барака во Мичурин. Сега за сега нема информации дали била напуштена или некој живеел во неа.

Повеќе детали во текот на денот.

Мирјана Давидовска