Македонија
21. July 2019 - 19:06

Пожар на железничката станица Драчево

Денеска околу 02.00 часот во Полициската станица Драчево било пријавено дека на железничката станица Драчево настанал пожар на стари железнички прагови кои биле извадени од пругата и биле оставени покрај неа. Пожарот бил изгаснат од екипа на Бригадата за противпожарна заштита Скопје. Железничкиот сообраќај не бил во прекин.