Македонија
23. јуни 2017 - 16:40

Пожар кај Александар Палас

Како што информираат од Противпожарната бригада Скопје за Курир, се работи за запалена сува трева.

Оттаму велат дека на местото пристигнало противпожарно возило и веќе се работи на гаснење на пожарот.