Џет-Сет
16. January 2018 - 13:40

Позантиот актер итно опериран

Познатиот актер, продуцент е опериран во Љубљана, откако долго време се жалел на болки. Станува збор, наводно, за мал оперативен зафат, а Журо моментално добро се чувствува, пишуваат тамошните медиуми. 
 
Како што се наведува, не е познато точно за каков оперативен зафат се работи, но популаниот актер едно време мора да биде на боледување.