Македонија
27. April 2017 - 20:02

Повредени граѓани во немирите во Собранието- пренесени во Градската болница

Според нашите информации, повредените се пренесени во Градската болница.

Неколку лица се полесно повредени во немирите во Собранието, кои следуваа по вонделовничкото прогласување на Талат Џафери за претседател на Собранието од страна на СДСМ и албанските партии.

Според нашите информации, повредените се пренесени во Градската болница.