Живот
4. September 2017 - 11:34

Потресно: Детенце без раце лежеше покрај своето расплакано братче и потоа направи нешто неверојатно

Детенце родено без горните делови стана најпознат човек во светот овој викенд, откако снимката на која е главна ѕвезда е видена неколку милиони пати.

На снимката, која на Инстаграм ја постави корисник од Кувајт се гледа како ова храбро и добродушно дете лежи покрај својот помал брат.

Бебето во еден момент станува нервозно и почнува да плаче, а детето ја зема цуцлата во уста и со краевите од своите раце му ја става на батчето во уста за да го смири.

Вртејќи се, помагајќи си со устата детенцето успева да му ја стави цуцлата во устата на братот. Бебето во истиот момент се смирува.

Коментарите на ова видео беа потресни: „Бог нека го чува“, напиша еден. „Срцето ме боли“, напиша друг.