Живот
22. October 2016 - 20:09

Поставил скриена камера во соба за да ја снима својата сопруга - Кога видел што и прави на неговата мајка, занемел од шок!

Човек од Индија кој веќе седум години е во брак, во последниве месеци добивал информации дека неговата сегашна сопруга ги злоставува членовите на смејството.

Одлучил да провери дали тоа е вистина, па во собата поставил скриена камера. По само седум дена, сведочел на страшна сцена во која сопругата ја тепа неговата мајка, дури и се обидува да ја задави.

Како што наведува Би-Би-Си, жената е уапсена и обвинета за обид за убиство на 70-годишната старица.