Бизарно но вистинито
27. January 2017 - 12:36

После забавата ја однел девојката дома - Кога се разбудил се шокирал од тоа што го затекнал во креветот

 
Веруваме дека сите ние сме имале барем една интересна ноќ во животот, но она што му се случило на еден корисник на популарната страна „Reddit“ ги поминува сите граници.
 
Поточно, во втората година од студиите, едно момче отишло на роденден кај некој пријател каде запознал многу убава девојка. Ја однел дома каде воделе љубов, а потоа и двајцата заспале пијани.
 
Во текот на ноќта тој се разбудил затоа што почувствувал нешто влажно на ногата. Плашејќи се д не се измочал во креветот веднаш отишол во тоалетот, а таму следувал вистински шок! Неговата нога била покриена со човечки измет! Кога погледнал подобро сфатил дека тој не е човекот кој го направил хаосот.
 
Откако се истуширал, решил да легне на друг кревет, а сликата која го пречекала утрото ќе ја памети додека е жив!