Македонија
19. July 2016 - 11:19

После пеколниот јули, во август не очекува време какво...

Крајот на јули се ближи, а август традиционално е  месец во кој секогаш се обидуваме да ја почуствуваме целата таа магија на вистинско лето. Меѓутоа, жештините обично завршуваат со поројни дождови и грмотевици, па во тие денови кога паѓа дожд обично повторно преживуваме. 

Сајтот AccuWeather ја објави прогнозата за месец август која ќе ви ја огрее душата. Судејќи по нивната проценка не очекува топло, убаво и ни малку пеколно лето.