Македонија
9. July 2024 - 15:07

Поскок касна велешанец


Доцна синоќа околу 21 часот, 74 годишниот велешанец Ј. Д. со викенд куќа во село Бањица, Општина Чашка, во дворот кај чешмата, бил каснат на ногата од змија поскок.
Неговото семејство во интерес на времето веднаш со автомобил тргнале кон велешката болница и притоа се јавиле во службата за Итна помош.