Македонија
23. јуни 2018 - 9:45

Поскапеа цигарите во Македонија - за некои 5 денари повеќе

Цената на цигарите во Македонија продолжува да расте. 

Сега кутија LD слим се продава за 5 денари повеќе или за 80 наместо досегашните 75 денари.

Веќе беше најавено дека дел од цигарите ќе поскапат за 5, дел за 10 денари.