Џет-Сет
29. September 2017 - 18:22

Поранешниот сопруг на Гоца Тржан изјави дека му требало само една вечер за да биде со неа,а таа жестоко му возврати

Популарната пејачка Гоца Тржан веќе неколку години не е во брак со поранешниот сопруг Иван Маринковиќ, а тој го користи секој момент за да се издигне себе си, а Гоца конечно проговори.
Сега Иван се наоѓа во реалното шоу „Парови“ па и таму пред камерите зборува како му била потребна само една ноќ  за да ја смува својата поранешна сопруга. 
По тој повод на свој начин се огласи и популарната пејачка 
 - Од моја уста сега, па и во иднина за тој човек нема ништо да слушнете. Тој е сега позната личност, има повеќе титули, а една од нив е, за жал и поранешниот сопруг на Гоца Тржан. Нека се фали, нека зборува што сака, не ме интересира, изјавила Гоца.