Технологија
13. January 2017 - 13:40

Поради оваа грешка ви се празни акумулаторот во зима

Студот и ладното време кое ја зафати цела Европа највеќе ги мачи возачите и нивните проблеми со автомобилите.

Во ова видео експерт за акумулатори објаснува како да го заштите акумулаторот и да се спасите да не купувате нов акумулатор во зима

Погледнете во продолжение и веднаш решете го проблемот.