Македонија
19. јуни 2019 - 21:16

Поплави во Кисела Вода - Вода до колена на улиците

Вода до колена по дождот и невремето кои беснееја во Скопје.

Кај Цементара во скопска Кисела Вода буквално има вода до колена на улиците.

Поплавен е и делот кај Теферич.

Фотографиите се објавени на Ѕидот на сообраќајниот срам.