Живот
13. April 2017 - 14:47

Половина метро проблем: Ова е човекот со најдолгиот пенис на светот!

54 - годишниот Роберто Ексвиел Кабрера тврди дека поради својот полов огран не може да најде жена, а за да биде уште полошо, го оневозможува и да работи.
 
Имено овој маж тврди дека го има најдолгиот пенис на светот и изјавува дека тој се протега се до неговите колена и дека поради овој проблем ниту една жена не сака да спие со него. Тој бара да го прогласат за инвалид бидејќи му е оневозможен нормален живот. Пенисот му е долг 48 сантиметри. 
 
Овој Мексиканец бил подложен на медицински испитувања и прифатил со рендген да го снимат неговиот половиот орган со цел да ги разувери сите оние кои се сомневаат во тоа што го зборува. 

Докторите изјавуваат дека главниот дел на неговиот полов орган всушност е долг само 15.2 сантиметри, а дека сето останато е само кожа. 
 
„Не можам ништо да работам, оневозможен сум, па затоа сакам да ме прогласат за инвалид и да ми дадат некаква помош. Сакам да влезам и во Гинисовата книга на рекорди“ – изјавува Роберто Кабрера. Лекарите сепак тврдат дека тој би можел да направи операции. 

 

Пред четири години бил депортиран од Америка и сега живее сам во соба која му ја отстапил неговиот брат. Живее од социјална помош и од отпадот што го собира на депониите. Нема пријатели и каде и да се појави луѓето го избегнуваат. 
 
До сега статусот на најголем полов орган го имаше Американецот Џон Фалкон со речиси 34 сантиметри.