Македонија
8. May 2020 - 14:21

Полицискиот час за викенд ќе почнува во 19 часот

Полицискиот час се намалува за време на викендите и ќе трае од 19 часто до 05 часот следниот ден дознава Сител телевизија. Здравствените власти етапно ќе ги намалуваат рестриктивните мерки за што ќе одлучуваат утре.

Повеќе детали во прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче во 15:30 во живо на Сител.