Македонија
25. јуни 2019 - 10:43

Полициска акција во Љуботен

Во селото Љуботен од утрово има голема полициска акција. Според информациите истата ја спроведува Финансиската полиција заедно со екипи од МВР.

Како што информираат граѓаните за „Независен весник“ акцијата се спроведува поради тутунот што го обработуваат.