Македонија
16. November 2021 - 17:38

Полициска акција во ГТЦ, се копале криптовалути на див приклучок за струја

Попладнево Министерството за внатрешни работи покрена полициска акција во подрумските простории на ГТЦ.

Според првичните информации, во ГТЦ се ископувале криптовалути на див приклучок на струја.