Македонија
11. July 2020 - 12:55

Полицијата спречи илегално поминување на границата со Косово

Вчера во 16.00 часот на Граничниот премин „Долно Блаце“ од полициски службеник бил забележан И.Х.(33) од Косово, како илегално ја преминува државната граница, поради што бил приведен во полициска станица за понатамошна постапка.