Живот
10. November 2015 - 13:31

Погоди риба со копје, а потоа доживеа нешто кое ќе го памети цел живот!

Човекот е на врвот на синџирот на исхрана на земјата, а тоа е така заради супер-интелегентниот мозок. Но една голема риба му даде на знаење на еден нуркач дека нема шегување со нив.
 
По фаќањето на рибата со подводна пушка, од длабочините се појави голема риба и му го зеде пленот.
 
Ова видео на National Geographic има гледаност од преку 700 000 пати.