Живот
17. February 2017 - 16:32

Погледнете што пронајдоа во кино салата по проекцијата на „50 нијанси сиво“

Продолжението на филмот “50 нијанси сиво“ пристигна во светските кина...

После премиерата на “50 нијанси помрачно“ во едно австралиско кино е пронајдена краставица. Изгледа дека некој целосно влегол во филм за сексуалната тематика.

„Знам дека сите мислат дека ова е маркетинг трик. Но, верувајте, не сме толку паметни“, напишал портпаролот на киното.