Живот
13. April 2016 - 17:12

Погледнете што направи овој возач на камион среде автопат!

Иако следново видео е снимено минатата година во Осијек, деновиве со голема брзина се шири на социјалните мрежи.
 
За среќа, избегната е сообраќајна несреќа која можела да заврши трагично. Всушност камион одзема предност на автомобил кој вози по автопат.
 
Возачот на автомобилот кој за среќа брзо реагирал, го снимил настанот и го објавил.