Живот
11. January 2016 - 14:30

Погледнете како изгледа вистински виртуелен порно филм

Една од најголемите американски компании за продукција на порнографски филмови, Naughty America, на саемот за потрошувачка електроника во Лас Вегас, го претставила првиот вистински виртуелен порно филм.