Живот
24. December 2018 - 14:29

Погледнете како изгледа кога пајак ќе крене возило во Русија: Овој камион за миг го снема од паркингот

Ова не е стандардно возило на рускиот паркинг сервис, туку во прашање е камион кон санкционира возила кои го прекршиле законот.

Многу е веројатно дека автомобилот, во овој случај камионот, повеќе нема да се види на патиштата после ваквото кревање.