Живот
12. May 2016 - 11:17

Погледнете како изгледа актерката од серијата на Сител во реалноста

Оваа 63-годишна жена е една од најистакнатите актерки во Турција, а ние ја гледаме во улогата на лошата мајка Кијмет во Виорот на судбината, серијата која е хит на Сител.