Македонија
6. May 2017 - 11:54

Подлегна на повредите - Убиен градоначалникот на Боговиње

 
Утрово во МЦ-Тетово повреден од огнено оружје, бил донесен Градоначалникот на Општина Боговиње Хазби Идризи. Тој им подлегна на повредите.
 
Имено, убиството го извршил Абази Ќани (1964) од с.Боговиње, кој по настанот се обидел да се самоубие, испукувајќи еден куршум од огнено оружје во пределот на десната слепоочница, по што со возило на ИМП ќе биде пренесен во УЦ-Скопје.