Џет-Сет
20. February 2018 - 18:52

Почнал од нула, па заработил богатство: Ова е најплатениот турски актер, го знаеме од многу серии

Ожџан Дениз е еден од најплатените турски актери, нам познат од многу серии кои се емитуваа на нашите телевизии.
 
Го споредуваат со Џорџ Клуни, а тој вели дека тоа не му пречи, напротив го сфаќа како комплимент.
 
Овој миленик на женската популација не бил отсекогаш бога. Започнал од нула, а денеска поседува милиони благодарејќи на сериите во кои глуми.
 
Иако вели дека да се стане популарен во светот се станува на ист начин, но во Турција тоа оди малку потешко.